Maximale grip
Ongekende precisie
Ultiem comfort
Check onze levels!
0
0
Maximale grip
Ongekende precisie
Ultiem comfort

Betaalmethoden

Bij XP Masters kun je jouw bestelling eenvoudig betalen middels onderstaande betaalmethodes:

iDeal

Met iDeal reken je jouw bestelling makkelijk en snel af. Selecteer je eigen bank en log in bij de betrouwbare en beveiligde omgeving om direct je bestelling af te rekenen. Wij brengen geen extra kosten in rekening wanneer je voor iDeal kiest. Na je afgeronde betaling wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

Creditcard

Bij ons betaal je ook makkelijk en veilig met een creditcard van MasterCard en Visa. Nadat je de creditcardgegevens hebt ingevuld, wordt het bedrag gereserveerd. Het bedrag betaal je pas bij de maandafschrijving, afhankelijk van de creditcardmaatschappij. We brengen geen extra kosten in rekening voor een creditcardbetaling en verwerken je bestelling direct.

PayPal

Met PayPal betaal je je bestelling veilig via je een PayPal-account. Dit account koppel je aan je creditcard of bankrekening. Wij verwerken je bestelling direct na ontvangst van de betaling. Bij gebruik van PayPal wordt 4% extra kosten in rekening gebracht.

Bankoverschrijving

Kies je ervoor om de bestelling te betalen via bankoverschrijving, dan log je zelf in bij je online bankomgeving om handmatig het bedrag naar ons over te boeken. Na het plaatsen van de bestelling heb je twee dagen de tijd om het bedrag over te maken, daarna wordt je bestelling geannuleerd.

Boek het bedrag over naar onderstaand rekeningnummer en vermeld je ordernummer in de omschrijving:

XP Masters B.V.

NL68 RABO 0373 4809 38

Zodra de betaling door ons is ontvangen verwerken wij jouw bestelling binnen 24 uur.

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Met jouw eigen bancontact kaart of de bancontact app reken je eenvoudig en snel af. Wij brengen geen extra kosten in rekening wanneer je voor iDeal kiest. Na je afgeronde betaling wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

KBC

Ben je klant van de Belgische bank KBC/CBC? Dan kan je eenvoudig betalen door gebruik te maken van de KBC betaalmethode. Wij brengen geen extra kosten in rekening wanneer je voor iDeal kiest. Na je afgeronde betaling wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

Belfius

Ben je klant van de Belgische bank Belfius? Dan kan je eenvoudig betalen door gebruik te maken van de Belfius betaalmethode. Wij brengen geen extra kosten in rekening wanneer je voor iDeal kiest. Na je afgeronde betaling wordt je bestelling direct verwerkt en verzonden.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 17:00

+31 (0)85 77 36 469

Social media

Socials

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

XP Masters

Spaarpot 1 A
5667 KV Geldrop
The Netherlands Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking