Maximale grip
Ongekende precisie
Ultiem comfort
Check onze levels!
0
0
Maximale grip
Ongekende precisie
Ultiem comfort

XP Masters e-sport gaming gear

E-sport

Het spelen van online games in competitievorm is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Hierdoor is er een nieuwe discipline ontstaan: E-sport! Denk hierbij aan games als FIFA, Call of Duty, Fortnite! Daarnaast zijn er ook steeds grotere toernooien waar tienduizenden E-sporters onderling met elkaar strijden om gigantische geld prijzen en sponsor contracten.

 

Hoe word je een goede E-sporter?

Om goed te presteren als E-sporter is het van belang dat je aandacht besteedt aan de twee belangrijkste pijlers:

Uitrusting: Een van de belangrijkste onderdelen om goed te presteren als E-sporter is een goede uitrusting. De precisie en grip die je met je controller hebt in de game zijn bepalend om de strijd te winnen. XP Masters e-sport accessoires ondersteunen je spel en geven je het voordeel wat bepalend gaat zijn om te winnen.

Training: Om een bepaalde discipline goed onder de knie te krijgen is het natuurlijk belangrijk om heel veel uren te oefenen. Hoe meer uren je in de training stopt, hoe meer ervaring je uiteindelijk opdoet in de game! Hierdoor komt er meer continuïteit in je spel.

Met ons speciaal ontworpen trainingsschema werk je op een geleidelijke manier aan het verbeteren van je spel, door gewend te raken aan de uitrusting zoals die gebruikt wordt door professionals.

 

XP Masters Thumbsticks

XP Masters biedt jou dé tools om uit te groeien tot een succesvolle E-sporter! Samen met E-sporters hebben wij de perfecte thumbstick ontwikkeld, speciaal vormgegeven voor een PS5 controller. Hiermee onderscheidt XP Masters zich van andere alternatieven:

Maximale grip: De sticks bestaan uit twee onderdelen die voor optimale grip zorgen op je controller. De bovenlaag is speciaal ontwikkeld om maximale grip te ervaren. Hierdoor verlies je nooit de controle over je stick en presteer je optimaal. Daarnaast heeft de onderlaag een speciale pasvorm die strak om de originele PS5 controller stick schuift, waardoor de XP Masters tijdens het gamen niet los kan laten van de stick.

Ultiem comfort: Dankzij de zachte bovenlaag raak je als gamer veel minder snel vermoeid en kan je veel langer op hoge intensiteit gamen. Daarnaast is de toplaag gemaakt van hetzelfde materiaal als een baby speen waardoor het voor iedere huid geschikt is!

Ongekende precisie: Via de verschillende levels nemen wij E-sporters langzaam mee van een lage stick naar een steeds hogere stick, waardoor je langzaam gewend raakt aan het gebruik van een hoge stick. Het uiteindelijke einddoel is het perfect beheersen van de stick voor ongekende precisie in de game!

 

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 17:00

+31 (0)85 77 36 469

Social media

Socials

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

XP Masters

Spaarpot 1 A
5667 KV Geldrop
The Netherlands Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking